hoofdingang

Vragen of meer informatie?

Bel ons op:

075 - 640 35 35

of stuur een e-mail

Over ons

Even voorstellen... G10

Wie zijn wij en wat kunnen wij voor u betekenen?

Sinds 1998 bieden wij oplossingen voor het aanmaken en controleren van alle soorten passen, kaarten, tickets en uitrijkaarten. Wij zijn begonnen als exclusief vertegenwoordiger van Tempbadge© (identificatie producten die door verkleuring zichtbaar ongeldig worden wanneer de geldigheidsduur is verstreken). Tot op de dag van vandaag worden deze producten, die voor het efficiënt identificeren van bezoekers uitermate geschikt zijn, toegepast.

Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een bedrijf dat zich marktleider mag noemen op het gebied van bezoekersbeheer. Onze systemen zijn in eigen beheer ontwikkeld,modulair opgebouwd, en bestaan uit een combinatie van effectieve en gebruiksvriendelijke (webbased) software en een breed pakket aan betrouwbare hardware.

Wij verzorgen het gehele traject:
van eerste kennismaking tot installatie, training en onderhoud. Wij werken nauw samen met alle betrokken afdelingen bij onze opdrachtgever (Facility, Security, Safety, Communications en ICT). Zo kunnen wij een gedegen advies op maat en vervolgens een vlekkeloze installatie en implementatie van onze oplossingen
garanderen.

Sluiten

!Let op: De website van G10 maakt gebruik van cookies. Meer informatie.