legitimatie awb

Kaartprinters

Direct-to-card printers

Direct-kaartprinters zijn duurzaam, betaalbaar en gebruikersvriendelijk. Middels Direct-to-Card Printing (dye-sublimation) worden gegevens en afbeeldingen direct afgedrukt op het oppervlak van een plastic kaart in creditcard formaat.

Deze printers kunnen plastic kaarten (rand tot rand) voorzien van o.a. afbeeldingen, logo’s, tekst, persoonsgegevens, pasfoto’s en barcodes. De printers kunnen worden ingezet voor het afdrukken van bijvoorbeeld: ID kaarten, loyalty kaarten, clubkaarten, bezoekerspassen, toegangspassen etc. Het coderen (magneetstrip, Mifare Classic, DESFIRE EV1) van kaarten behoort tevens tot de mogelijkheden. 

Re-transfer printers

Bij XID Re-transfer technologie wordt informatie niet rechtstreeks op de kaart afgedrukt. Alle informatie (huisstijl, logo’s, persoonsgegevens etc.) wordt afgedrukt op een laminaat. Dit laminaat wordt volledig over de kaart gelamineerd. Hierdoor zal de kaart beter worden beschermd (tegen vuil en krassen bijvoorbeeld) en wordt een langere levensduur van de kaart gerealiseerd.

Re-transfer technologie is uitstekend inzetbaar voor het afdrukken van informatie op een smart card (contactloze chip kaart, zoals bijvoorbeeld een Mifare kaart). De chip in de kaart wordt hierdoor goed beschermd en de printkop van de kaartprinter raakt niet beschadigd.

Sluiten

!Let op: De website van G10 maakt gebruik van cookies. Meer informatie.